Ford Pro Service

Ford Pro™ Service

Het is onze business om uw business draaiende te houden.

U bent aan het juiste adres voor al uw vragen over de diensten, het onderhoud en de herstellingen van uw Ford-bedrijfsvoertuigen.

Ford Pro™ Service is de servicebelofte van Ford voor bedrijfsvoertuigen. De dienst helpt u om stilstand van uw voertuig te minimaliseren en ongemakken en kosten voor uw bedrijf te beperken.

Onze technici zijn opgeleid door Ford en begrijpen uw Ford beter dan wie dan ook. U kunt er zeker van zijn dat uw onderhoud en herstellingen in de beste handen zijn. Samen met specifieke tools van Ford, diagnoseapparatuur en originele Ford-onderdelen krijgt u steeds snelle en nauwkeurige onderhoudsbeurten, foutdiagnoses en herstellingen. Wij bepalen ook welke uitstaande onderhoudswerkzaamheden nodig zijn om de prestaties van het voertuig te verbeteren.


 • Ondersteuning slim onderhoud
 • Ondersteuning slim onderhoud

  Zou het niet handig zijn om te weten wat u te wachten staat? Onze slimme onderhoudsfuncties helpen u om het juiste onderhoud op precies het juiste moment uit te voeren.


 • Je krijgt een geschikte vervangende bedrijfswagen
 • Een gepaste vervangwagen

  Als we uw voertuig niet direct aan de praat kunnen krijgen, zorgen we voor een back-up. U krijgt een vervangwagen, terwijl we u uw voertuig zo snel mogelijk herstellen.

  Zo bent u snel geholpen en blijft uw bedrijf actief.


 • FORDLiive
 • FORDLiive

  FORDLiive, ons nieuwe verbonden uptime-systeem, ontgrendelt de kracht van verbonden voertuigen. Onze klanten krijgen inzichten in de staat van het voertuig en onze Transit Center-verdelers kunnen de bedrijfsvoertuigen van onze klanten productief en op de weg houden.


Wij houden rekening met uw planning

Langere openingstijden

Langere openingstijden

Al onze vestigingen hanteren ruime en flexibele openingstijden van maandag t/m vrijdag en op zaterdag. Wij houden rekening met uw planning zodat u uw bedrijf productief kunt houden.

Onze werkplaatsen zijn 57,5 uur per week open.

Express Service en Haal & Breng service

Ford Express Service

Boek Ford Express Service en laat twee technici tegelijkertijd aan uw bedrijfsvoertuig werken. Uw voertuig staat dan minder lang stil. Tijdens de onderhoudsbeurt kunt u verder werken of even ontspannen. Met Pick-Up & Delivery komt uw Transit Center uw voertuig ophalen en weer terugbrengen nadat de onderhouds- of herstelwerkzaamheden zijn voltooid. U kunt zich ondertussen op uw bedrijf blijven concentreren.


 • Maak een afspraak via de FordPass Pro App of de online werkplaatsplanner
 • Online service afspraak

  U kan via onze online tool snel en makkelijk een onderhouds- en herstellingsbeurt boeken voor één voertuig bij de gewenste verdeler

  Voer uw voertuiggegevens in en maak in vijf eenvoudige stappen een afspraak voor het onderhoud en de herstelling van uw bedrijfsvoertuig. De tijd en datum kiest u zelf.


Ford-technici

Ford-technici

Onze technici zijn opgeleid door Ford en begrijpen uw Ford beter dan wie dan ook. U kunt er zeker van zijn dat uw onderhoud en herstellingen in de beste handen zijn. Samen met specifieke tools van Ford, up-to-date diagnoseapparatuur en originele Ford-onderdelen krijgt u steeds snelle en nauwkeurige onderhoudsbeurten, foutdiagnoses en herstellingen. Wij bepalen ook welke uitstaande onderhoudswerkzaamheden nodig zijn om de prestaties van het voertuig te verbeteren.

Ford banden vervangen

Banden vervangen

U bent bij ons aan het juiste adres om de banden van uw bedrijfsvoertuig te laten vervangen. Onze specialisten geven u het beste advies en begeleiden u bij het kiezen van de juiste banden voor uw voertuig. We bieden bekende merknamen voor aantrekkelijke prijzen en controleren alle onderdelen wanneer de band wordt vervangen. Alle gepubliceerde prijzen zijn aanbevolen adviesprijzen en zijn inclusief btw, plaatsing & balancering, standaard kleppen en afvoer.

Ford Video Check

Ford Video Check

Met Ford Video Check kijkt u door de ogen van een technicus. U krijgt een gratis video naar uw telefoon gestuurd waarin de staat van uw voertuig wordt besproken en getoond. Als de technicus onderhoudswerken of herstellingen aanbeveelt, dan ontvangt u bij de video ook een elektronisch rapport met een inschatting van de kosten en heeft u de mogelijkheid om deze direct online goed te keuren.

Ford Assistance

Ford Assistance

Ford Assistance wordt automatisch geactiveerd bij elk gepland onderhoud door Ford. De uitgebreide dekking is twaalf of vierentwintig maanden geldig (afhankelijk van het motortype), vanaf de datum van onderhoud of tot het volgende onderhoud, afhankelijk van wat er eerst voorkomt.


 • Wilt u meer weten over Ford Pro™ Service?

  Neem dan contact met ons op of kom langs om met onze medewerkers te spreken.


Promoties

 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  PROMOTIONELE PRIJS | FORD EXPLORER EV

  Nieuwe 100% elektrische Explorer vanaf €46.015

  Nieuwe 100% elektrische Explorer vanaf €46.015
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  PRIVATE LEASE | FORD EXPLORER EV

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - €559/maand via Private Lease

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - €559/maand via Private Lease
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  FINANCIËLE RENTING | FORD EXPLORER EV

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - in Financiële Renting

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - in Financiële Renting
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  PROMOTIONELE PRIJS | FORD TRANSIT CHASSIS CABINE

  Transit Chassis Cabine Ambiente €25.637 excl. btw

  Transit Chassis Cabine Ambiente €25.637 excl. btw
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  FINANCIËLE RENTING | FORD TRANSIT

  Transit Trend - in Financiële Renting

  Transit Trend - in Financiële Renting
 • Bekijk de laatste promoties
Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws