Genomen Maatregelen COVID-19

Gratis volle tank bij aankoop van een nieuwe Ford Focus

De nieuwe Focus staat nu bij ons in de showroom. Vermeld deze Google actie bij aankoop van elke nieuwe wagen in september en wij tanken hem gratis vol. 

Kom de wagen bij ons in de showroom bekijken.

Bekijk onze stockwagensVolledige stocklijst Focus

  • Nieuwe Focus ST-Line
  • Nieuwe Focus ST-Line
  • Nieuwe Focus ST-Line
  • Nieuwe Focus ST-Line

Meer info over de nieuwe FocusBekijk de huidige promoties

De nieuwe Ford Focus - nu nog meer rijgemak

De nieuwe Ford Focus biedt nu nog meer comfort tijdens het rijden en is door NCAP met vijf sterren voor veiligheid beloond. Zo is de wagen uitgerust met het Ford Co-Pilot360 pakket.  Dit betekent dat de wagen standaard over verschillende Driver Assist-technologieën beschikt:

Adaptive Cruise Control met Stop&Go en Lane Centering

De Adaptive Cruise Control past uw snelheid automatisch aan op de auto die voor u rijdt. Als u in de file staat en tot stilstand komt, schakelt de motor automatisch uit en start weer wanneer de weg vrij is.  Het systeem kan zelfs verkeersborden herkennen.  Met Lane Centering ontvangt u stuurhulp om uw wagen binnen de wegmarkeringen te houden en u niet per ongeluk over de lijn rijdt. 

Active Park Assist 2- automatisch inparkeren met automaat

Dit is een verbetering op de vorige versie, eerst moest u de auto zelf nog in zijn achteruit en 1e versnelling zetten.  Als u een Focus-model met automatische transmissie rijdt, kiest u gewoon een kant van de weg en of u parallel of loodrecht wilt parkeren.  Vervolgens hoeft u alleen een knop ingedrukt te houden en parkeert de auto zelf in. 

 

Contacteer ons voor meer info

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures