Ford Geeraerts in VIVA! Auto op Ring TV

16/01/2017

De filmploeg van Ring TV was in de eerste week van 2017 bij Ford-verdeler Geeraerts in Lennik. De regionale omroep voor de Brusselse rand Halle-Vilvoorde maakte een item over de nieuwe SUV-range van Ford voor het programma VIVA! Auto. Marc Geeraerts nam verslaggeefster Liesbeth Bernolet mee in een ritje in de Ford Kuga en de Ford Edge.

Marc demonstreerde in de Ford Kuga onder andere het slimme SYNC3-systeem, beschikbaar in alle wagens van Ford. Eén van de ingebouwde snufjes is dat de boardcomputer in de auto een binnenkomend tekstbericht voorleest. Zo kan de chauffeur zijn ogen op de weg houden. Daarna volgde een rit in de Ford Edge; zeer geruisloos dankzij het Active Noise Control-systeem.

Terug in de showroom informeerde Liesbeth nog even naar de stoere ST-Line modellen van Ford: sportief vormgegeven auto's met een gewone motor. "Veel jonge mensen krijgen geen verzekering voor de echte ST-modellen, met krachtige motoren", legde Marc uit. Zij kunnen nu toch in sportieve wagen rijden, zoals bijvoorbeeld de Ford Fiesta ST-Line of Ford Focus ST-Line met een 1.0 liter EcoBoost motor. Marc vertelde dat er vier modellen beschikbaar zijn met zo'n sportief uiterlijk: de Kuga, Mondeo, Focus en Fiesta. Er werd een afspraak gemaakt om elkaar weer te zien op het Autosalon. Over een paar weken volgt dus een nieuwe aflevering van VIVA! Auto waarin het volledige ST-Line gamma te zien zal zijn.

Bekijk de aflevering

Ford Garage Geeraerts

Ring TV was in januari 2016 ook al eens op bezoek bij Ford-garage Geeraerts. Daarin kondigde Marc Geeraerts aan dat Garage Geeraerts begint met de verkoop van CNG-wagens, omgebouwde Ford-wagens die rijden op aardgas. Bekijk die aflevering hier (vanaf 7:22 minuten).

Meer informatie over rijden op CNG

Ook op het Autosalon werd de stand van Geeraerts al meerdere keren gefilmd voor VIVA! Auto. Bekijk het verslag van de Autosalon 2015 en Autosalon 2016.

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws